Allurion-Nick-Edo

Allurion Klinieken

Oprichter Nick van Lanschot: “De app van Danfold is het hart van onze organisatie. Het team van Allurion Kliniek, medewerkers, dokters, behandelaars én klanten loggen in op afgeschermde gedeeltes en kunnen gegevens invullen en uploaden. Enorm handig, betrouwbaar en efficiënt. Ook voor data analyse is dit zeer nuttig en zijn we altijd up to date. Van groot belang voor Allurion Kliniek is dat Danfold alle data in een beveiligde omgeving, op een speciale server, host. Tenslotte gaat het hier over vertrouwelijke klantdata en Danfold heeft hier de juiste oplossing voor.”

Deze landelijk opererende kliniek, die door middel van een slimme manier een maagballon inbrengt bij een klant met overgewicht, maakt gebruik van Danfold. Voor intake van een klant, het vastleggen van klantdata maar ook voor het gehele bedrijfsproces zoals offerte- en facturatieproces én communicatie richting een klant. Een gebruiksvriendelijke startpagina geeft toegang tot actuele klantinformatie.

Alle klantdata wordt tijdens een behandeltraject ingevoerd en gebruikt voor nuttige data analyse. Deze data wordt veilig en AVG-proof opgeslagen op een dedicated server. Op de startpagina vind je naast een offerte- en facturatieproces ook agendabeheer en een klant volgsysteem. Voor een marketing-aanpak wordt CRM toegepast zodat klanten geïnformeerd worden over de nieuwste ontwikkelingen.

Het werkproces dat Danfold heeft ontwikkeld is de backbone van de organisatie. Zowel voor de dokters en medewerkers van Allurion Kliniek als voor klanten die vanuit het systeem worden geïnformeerd over de status van zijn/haar behandeling. Waardoor betrokken medewerkers bij Allurion Kliniek real time over juiste data beschikken. Dit werkt enorm efficiënt, is een groot succes en levert zeer tevreden klanten op voor Allurion Kliniek

De ontwikkelde workflow in de vorm van een app (hart van de organisatie) op de iPad maar ook via een webbrowser heeft ook de aandacht gekregen van Allurion Headquarters en wordt Allurion Nederland o.a. geprezen om hun efficiënte manier van werken getuigen de bijgaande video-link: https://www.linkedin.com/posts/benoitchardon_allurion-allurioncenterofexcellence-weightloss-activity-6751912650587848705-g2WG

Ook efficiënt te werk gaan in jouw salon of praktijk? Stuur ons een mail op: info@danfold.nl

Share this post

Stay in touch....

Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief zodat we je op de hoogte kunnen houden van alle ontwikkelingen bij Danfold Workflow Solutions.

Ja wij willen meer weten!

Meer weten over onze bestaande formulieren-apps?

Vul s.v.p. onderstaand formulier in en selecteer de formulieren-app van je keuze. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meer weten over Danfold?

Vul s.v.p. onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.