Danfold-Barbara-Meurs

Barbara Meurs Makelaardij

Voor verhuurportefeuilles van klanten van Barbara Meurs Makelaardij maakt dit kantoor gebruik van begin- en eindinspectieformulieren van Danfold. Belangrijk is dat bij beëindiging van een huur de woning in dezelfde staat wordt opgeleverd als bij aanvang huur. Deze digitale formulieren zijn hierbij van essentieel belang om dit goed te registreren aan de hand van foto’s, gebreken aan de woning, meterstanden en opmerkingen.

Ook worden er door alle partijen handtekeningen geplaatst in het digitale formulier, die rechtsgeldig zijn. Zowel de verhuurder als de huurder heeft hiervan enorme profijt. Barbara: “De formulieren van Danfold besparen mij een hoop tijd. Geen extra kopieën, foto’s, scans en dergelijke zijn meer nodig. Alles staat nu overzichtelijk in één pdf. Mijn klanten en huurders vinden dit een enorme pré. Ik kan het iedere makelaar adviseren.”

Share this post

Stay in touch....

Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief zodat we je op de hoogte kunnen houden van alle ontwikkelingen bij Danfold Workflow Solutions.

Ja wij willen meer weten!

Meer weten over onze bestaande formulieren-apps?

Vul s.v.p. onderstaand formulier in en selecteer de formulieren-app van je keuze. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meer weten over Danfold?

Vul s.v.p. onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.