Frequently Asked Questions

Algemeen gebruik en functionaliteit

Kunnen er foto's in een formulier geplaatst worden?

Ja. Bij bijvoorbeeld een intake, kun je direct een foto maken met de iPad of iPhone, welke direct in het formulier verschijnt en ook is afgebeeld in de te verzenden pdf.

Kunnen er handtekeningen onder een formulier geplaatst worden?

Ja. Nadat alle velden door de cliënt zijn ingevuld, bestaat er de mogelijkheid om de cliënt te laten ondertekenen op de iPad of iPhone. Deze verschijnt direct onder het formulier en is ook afgebeeld in de te verzenden pdf.

Kan je ook aantekeningen maken?

Ja. In sommige formulieren, is vanwege de aard van het onderwerp, de mogelijkheid ingebouwd om op een bestaande illustratie, gedeeltes te markeren die van belang zijn voor de uitvoer van de behandeling of een situatie. Ook zijn er bij de cliënt aparte gegevens in te voeren die zij zelf niet te zien krijgen. Deze opmerkingen kunnen desgewenst ingesproken worden en wordt deze omgezet in tekst.

Ja. Voordat je begint met het formulier te gebruiken, vul je eerst alle noodzakelijke gegevens in van jouw bedrijf. Adres, bank, btw-nummer, K.v.K. etc. en kun je tevens een bedrijfslogo inladen. Deze verschijnt op alle invoerschermen en te verzenden pdf(s).

Kan ik het beginscherm veranderen?

Nee dat kan helaas niet zelf gedaan worden. Wel door ons. Als je dat wilt kunnen wij deze voorpagina aanpassen. Wij doen je dan graag een voorstel. Tevens passen wij de kleuren van de invoerschermen aan conform jouw huisstijl. De kosten hiervoor zijn €125,- excl. btw.

Kan ik Danfold formulieren ook op een Android tablet of smartphone installeren?

Ja en nee. Dit is wel mogelijk alleen is dat niet een standaard optie van Danfold. Vraag naar de mogelijkheden via info@danfold.nl

Kan ik een formulier op zowel een iPad als iPhone gebruiken?

Ja en nee. In principe is de techniek hetzelfde echter dienen we van te voren de formulieren app juist af te stemmen op de te gebruiken lay-out van of een iPad of een iPhone/iPod Touch. Het is waar het meeste vraag naar is binnen het gebruik van het bedrijf.

Is het mogelijk om een suggestie te doen voor functionaliteit?

Jazeker kan dat. Graag zelfs! Op die manier kunnen we de formulieren steeds verder ontwikkelen naar de behoefte van de gebruiker(s). Lees op de pagina ‘Suggesties‘ hoe je zo’n suggestie kan doen. Alvast bedankt!

Kan ik een aanpassing laten doen aan een formulier?

Natuurlijk. Op de pagina ‘Support‘ kunt u onder ‘Aanpassingen aan een bestaand formulier’ het formuliertje invullen. Wij berichten u dan zo snel mogelijk met de mogelijkheden en de te verwachten kosten.

Licenties en kosten standaard formulieren

Hoelang kan ik gebruik maken van een formulier?

Danfold formulieren zijn gebaseerd op licentieperiode van 1 jaar. Voor het eind van het verstrijken van deze licentie-periode, ontvang je een e-mail herinnering waarmee je (met korting) het gebruik kunt verlengen.

Hoe vaak kan ik de licentie activeren?

Je kunt jouw licentie 3x activeren. Na je eerste activering houdt je 2 activeringen over wanneer je bijvoorbeeld het formulier op een nieuwe iPad installeert. Dezelfde token gelijktijdig op meerdere iPads zal niet werken.

Hoe kan ik betalen?

Je kunt op vele manieren veilig (https) betalen via onze payment-provider Mollie. Hierin worden o.a. ondersteund (via iDeal met aangesloten banken): ABN AMRO, ASN Bank, BUNQ, ING, KNAB, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. Ook betaling via de creditcards Visa, Mastercard, American Express is mogelijk alsmede betaling via Bitcoin of PayPal. Belgische klanten kunnen betalen met KBC/CBC, Bancontact of Belfius. Duitse klanten kunnen dit o.a. doen via SOFORT Banking.

Heb ik bedenktijd (retourrecht)?

Makkelijk kopieerbare producten, zoals software (en dus onze formulieren) komen niet voor retournering in aanmerking. Je kunt, alvorens een formulier aan te schaffen, een demo uitproberen.

Zijn de prijzen exclusief BTW?

Ja. De prijzen welke zijn weergegeven op deze website zijn exclusief BTW. Voor Nederlandse en Belgische klanten is dat 21%. Voor Duitse klanten is dat 19%. Na aanschaf krijg je in jouw aankoopbevestiging de mogelijkheid om een factuur te downloaden waar het BTW-bedrag op is weergegeven.

Stay in touch....

Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief zodat we je op de hoogte kunnen houden van alle ontwikkelingen bij Danfold Workflow Solutions.

Ja wij willen meer weten!

Meer weten over onze bestaande formulieren-apps?

Vul s.v.p. onderstaand formulier in en selecteer de formulieren-app van je keuze. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meer weten over Danfold?

Vul s.v.p. onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.