Kosten

Productiekosten formulieren-app
Ontwikkelkosten van een digitaal intake- of inspectieformulier met mogelijkheid voor het plaatsen van digitale handtekeningen en het plaatsen van foto’s, eenmalige kosten vanaf € 550.
Uitgebreide formulieren met extra functionaliteiten zoals integratie CRM, agendabeheer, begroting & facturatieproces, klantdossier, tekenfuncties, QR codes, etc, prijs op aanvraag.

Hosting op een server
Een formulieren-app kan worden gehost op een dedicated externe server. Ook is het mogelijk deze AVG-proof te hosten indien er gevoelige of vertrouwelijke informatie op komt te staan. Hiervoor worden maandelijkse hostingkosten in rekening gebracht. Hostingkosten op aanvraag.

Stand alone versie
Voor kleinere organisaties met 1 tot 5 gebruikers is het mogelijk om gebruik te maken van een stand alone versie. Deze wordt geplaatst op een iPad of iPhone maar niet centraal gehost op een server.

Licentiekosten gebruikers
Voor iedere gebruiker van een formulieren-app worden maandelijks gebruikerskosten in rekening gebracht. Gebruikerskosten op aanvraag.

Genoemde bedragen zijn exclusief btw.

Stay in touch....

Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief zodat we je op de hoogte kunnen houden van alle ontwikkelingen bij Danfold Workflow Solutions.

Ja wij willen meer weten!

Meer weten over onze bestaande formulieren-apps?

Vul s.v.p. onderstaand formulier in en selecteer de formulieren-app van je keuze. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meer weten over Danfold?

Vul s.v.p. onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.