Danfold-VDW

Van der Windt bouwbedrijf

In exclusieve woningbouw en onderhoud is Van der Windt als gerenommeerde aannemer, gespecialiseerd. Werkt nauw samen met toonaangevende ontwerpers en de beste leveranciers. Tijdens een bouwproces zijn er verschillende inspectiemomenten. Ook vanuit kwaliteitsborging dienen werkzaamheden tijdens een bouwproces te worden geregistreerd.

Danfold heeft een systeem ontwikkeld waarbij alle relevante leveranciers op een bouwproject worden aangesloten. Tijdens meerdere fasen in de bouw wordt een inspectie door Van der Windt digitaal opgemaakt in een digitale formulieren app. Opmerkingen en gebreken worden hierin real time vastgelegd en met betrokken leverancier, vanuit iedere gewenste locatie, gecommuniceerd via deze app op een mobiel of iPad. De leverancier kan op basis hiervan actie ondernemen en gebreken herstellen of wijzigingen doorvoeren.

Opdrachtgevers worden aangesloten op iedere goedkeuring in het bouwproces. Dit wordt nauwkeurig vastgelegd in een digitaal formulier dat ter goedkeuring digitaal wordt ondertekend. Met één druk op een knop wordt dit als pdf verzonden naar de opdrachtgever.

Op basis van deze nieuwe werkwijze worden alle bouwfasen zorgvuldig vastgelegd. Van der Windt heeft zo meer grip op de uitvoering van herstelwerkzaamheden en de opdrachtgever wordt nauw betrokken bij de opleveringsfasen. Bovendien wordt veel kostbare tijd bespaard die nu aan ander belangrijk werk kan worden besteed.

Share this post

Stay in touch....

Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief zodat we je op de hoogte kunnen houden van alle ontwikkelingen bij Danfold Workflow Solutions.

Ja wij willen meer weten!

Meer weten over onze bestaande formulieren-apps?

Vul s.v.p. onderstaand formulier in en selecteer de formulieren-app van je keuze. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meer weten over Danfold?

Vul s.v.p. onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.